Malatya'da şükür Duası Programı

şükür duası programı

Malatya'da şükür Duası Programı

Ayasofya'nın cami statüsünden çıkarılıp müzeye dönüştürülmesine ilişkin 24 Kasım 1934 tarihli Bakanlar Kurulu kararının Danıştay tarafından iptal edilmesinin ardından 86 yıl Ayasofya'nın yeniden cami olarak ibadete açılması dolayısıyla 11.07.2020 Cumartesi günü Eyüp Sultan Camiinde sabah namazına müteakip şükür duası programı düzenlendi.

Programa Sayın Valimiz Aydın BARUŞ, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin GÜRKAN, İl Emniyet Müdürü Ercan DAĞDEVİREN, Battalgazi Belediye Başkanı Osman GÜDER, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet ÇINAR, İl Müftümüz Veysel IŞILDAR, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftümüz IŞILDAR’ın kıldırdığı sabah namazı öncesinde Fetih Suresi okundu. Namaz sonrası Şükür Duasını İl Müftümüz Veysel IŞILDAR yaptı. Programın sonunda Büyükşehir Belediyesi tarafından katılımcılara çorba ikramı yapıldı.