Osmaniye'de "evimizin Neşesi Kur’an Sesi” Yarışması Belge Töreni

"evimizin neşesi kur’an sesi” yarışması belge töreni

Osmaniye'de "evimizin Neşesi Kur’an Sesi” Yarışması Belge Töreni

Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in çağlar üstü evrensel mesajını daha geniş kitlelere ulaştırmak, çocuklarımızın Kur’an’a ilgisini ve iştiyakını desteklemek, salgın nedeniyle evde geçirdiğimiz günleri Kur’an ile ihya etmek amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasına  ilimizden katılan ( 9 kız, 13 erkek )  22 çocuğumuza  Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından gönderilen “Teşekkür Belgeleri” Osmaniye İl Müftüsü ve TDV Şube Başkanı  Ali Rıza Tahiroğlu tarafından takdim edildi.

İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu belge töreninde;  “Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, ümidimiz ve istikbalimiz olan gençlere ve çocuklara çok önem verdiğini bu bağlamda çocuklarımızın Kur’an’a olan ilgi  ve alakalarını desteklemek ve salgın nedeniyle evde geçirdikleri günleri Kur’an ile ihya etmek amacıyla siz çocuklarımıza teşekkür ederek Kuran-ı Kerim Hediye etmişlerdir. Ben de sizlere ve ailenize çok teşekkür eder hayatınızda başarılar dilerim" dedi. Belge töreninde Din Eğitiminden sorumlu İl Müftü Yardımcısı Berrin Erdoğan da hazır bulundu.