Yalova Il Müftülüğü Engelli Koordinatörlügü Tarafından 15 Temmuz Programı Gerçekleştirildi.

yalova il müftülüğü engelli koordinatörlügü tarafından 15 temmuz programı gerçekleştirildi.

Yalova İl Müftülüğü bünyesinde 15 Temmuz da şehitlerimizi rahmetle anmak ve halkımızla beraber okunan hatimlerin duasını yapmak amacıyla Yalova MERKEZ camii de saat 12 de mevlid programı düzenlendi. Programa vali bey ve çeşitli stk temsilcileri eşlik etti.Yalova il müftülüğü engelli koordinatörlügü ve engelli derneklerininde iştirak ettiği Programda Yalova yeni yaşam engelli derneği başkanı Murat Aslanhan tarafından Engelliler için işaret diliyle sohbet ve duanın çevirilmesi memnuniyetle karşılandı. Program sonunda  çeşitli ikramlarda bulunuldu.