Tdv Antalya şubesi Kadın Kolları Komisyonu Hizmet Salonunun Açıldı Gerçekleştirildi

tdv antalya şubesi kadın kolları komisyonu hizmet salonunun açıldı gerçekleştirildi

İlimizde kısa süre önce oluşturulan Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları Komisyonun hizmetlerini gerçekleştirebileceği salonun açılışı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen açılışa Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Fatma Haral Efe, İl Müftümüz Osman Artan, İl Müftü Yardımcımız Melek Alçın, Merkez İlçe Müftüleri, Vaizler ve davetliler katıldılar.

Açılış programı Muratpaşa Camii İmam Hatibi İrfan Keskin’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Ardından selamlama konuşmasını İl Müftümüz Artan yaptı. TDV Antalya Şubesi Kadın Kolları Komisyonu üyesi Aysel Uygunun sunuculuğunu yaptığı açılışta misafir olarak illimizde bulunan Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Fatma Haral Efe vakıf olarak kadınlara yönelik gerçekleştirmiş oldukları faaliyetler hakkında katılımcılara bilgi verdi. Program İl Müftümüz Artan'ın Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Efe'ye plaket takdimi ile sona erdi.