Ardahan'da Il Müftülüğümüz Tarafından Kurban Stantları Açıldı

il müftülüğümüz tarafından kurban stantları açıldı


Ardahan'da Il Müftülüğümüz Tarafından Kurban Stantları Açıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türküye Diyanet Vakfı tarafından “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” teması çerçevesinde Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu başlatıldı.

İl Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Ardahan Şubemiz tarafından Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonunu tanıtmak ve vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla şehrimizin belli bölgelerine tanıtım stantları kuruldu. Stantlar Ardahan Merkez Cami Önü, Ardahan Vakıfbank Önü ve Ardahan Valilik Binası Önünde yer almaktadır. Stantlarda görev alan Din Görevlilerimiz,  Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından sürdürülen Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonunu tanıtarak, vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam etmektedirler.

İl Müftümüz Sayın Remzi PEHLİVAN söz konusu stantları ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

2020 Yılı Vekâleten Kurban Kesim fiyatları Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından, Yurt İçi fiyatı 975 TL, Yurt Dışı fiyatı ise 825 TL olarak belirlenmiştir. Maddi durumu müsait olan vatandaşlarımız Türkiye Diyanet Vakfı Ardahan Şubemiz aracılığıyla vekâlet yoluyla kurban bağışlarını yapabilirler.

Şimdi kurbanı paylaşma vakti, sende “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş

İrtibat: Ardahan İl Müftülüğü-TDV Ardahan Şubesi-Kurban Stantları-Din Görevlileri

Tel No: (0478) 211 31 23