Çanakkale'de Genç Hafıza Tebrik

genç hafıza tebrik

Çanakkale'de Genç Hafıza Tebrik

Genç Hafıza Tebrik

İl Müftümüz Şükrü KABUKÇU, hafızlık eğitimini tamamlayarak 29 Haziran 2020 tarihinde Başkanlığımızca yapılan Hafızlık Tespit Sınavında başarılı olan müftülüğümüz personeli V.H.K.İ Yusuf KULA’nın oğlu İlimiz Ayvacık İlçesi Fatma&Nuri Erkan Kur’an Kursu öğrencisi Eymen Yasir KULA’yı makamında kabul etti.

Programda İl Müftümüzün eşi Vaiz Sayın Müzeyyen KABUKÇU, İl Müftü Yardımcısı Nimet KESELİ USTABAŞI, Şube Müdürü Ahmet KALKAN ve genç hafızın babası Yusuf KULA da hazır bulundu.

İl Müftümüz Şükrü KABUKÇU, “Peygamberimizin (s.a.s.), “Ümmetimin en şereflileri Kur’an-ı Kerim’i ezberleyen ve yaşayanlardır.” buyruğuna uyarak Allah’ın kelamı yüce kitabımız Kur’an-ı Kerimin tümünü ezberleyen genç hafızı tebrik ediyorum dedi.

Genç hafızla bir süre sohbet eden İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU, hafız öğrenciye müftülük personelimiz tarafından alınan hediyeyi takdim etti.