Konya'da Poçanoğlu’ndan Tdv Kurban Bağış Stantlarına Ziyaret

poçanoğlu’ndan tdv kurban bağış stantlarına ziyaret

Konya'da Poçanoğlu’ndan Tdv Kurban Bağış Stantlarına Ziyaret

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Konya Şubesi kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak amacıyla il merkezinde 6 farklı noktada “Kurban Standı” açtı.

İl Müftülüğü,Gedavet Parkı, Gar, Kent Plaza, Real M1 Alışveriş Merkezi ve Otogarda açılan stantlarda görevliler vatandaşlara hem bilgi veriyor hem de makbuz karşılığı bağış kabul ediyorlar.

İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu yapılan çalışmaları yerinde görmek ve bilgi almak amacıyla Kurban stantlarını ziyaret etti.2020 yılı Kurban Organizasyonu kapsamında yapılan çalışmalar hakkında stant görevlilerinden bilgi alan Poçanoğlu, geçmiş yıllara göre bu yıl kurban bağışlarında bir artış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek sağduyusu ve ilgisinden dolayı Türkiye Diyanet Vakfı'na kurban bağışı yapan vatandaşlarımıza teşekkür etti.TDV Kurban Bağış Stantlarının arefe gününe kadar bağış kabul edeceğini belirten Poçanoğlu,

‘’2020 yılında kurbanlarını Türkiye Diyanet Vakfı organizasyonuyla vekaleten kestirecek vatandaşlar için kurban bedelleri yurt içi 975 TL ve yurt dışı 825 TL olarak belirlenmişti.

Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla kurbanlarını kestirmek isteyen Vatandaşlarımız kurban bağışlarını arefe gününe kadar İl Müftülüğü, Gedavet Parkı, Konya Garı, Kent Plaza, Real M1 Alış Veriş Merkezi ve Otogar'da bulunan stantlarımıza, Bayramın birinci günü ise Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi (Hacıveyiszade Camii Altı), TDV İlçe Şubeleri ve İlçe Müftülüklerimize bağışlarını teslim edebilirler.’’dedi.