Kütahya'da Kanal 43 Genel Müdürü Bahtiyar Ersoy’dan Müftü Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

kanal 43 genel müdürü bahtiyar ersoy’dan müftü demirtaş’a hayırlı olsun ziyareti

Kanal 43 Televizyonu Genel Müdürü Bahtiyar Ersoy, Kütahya Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş din hizmetlerinin ilimizin en ücra köşesine ulaşması konusunda yazılı ve görsel medyanın önemli bir görev üstlendiğini söyledi. Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfının ortaklaşa yürüttüğü “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyası hakkında da bilgi veren İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, kampanyaya vatandaşlar tarafından büyük bir destek verildiğini, Kütahya Müftülüğü olarak kampanya ile ilgili çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade etti.

Ziyaret sonunda Kanal 43 Televizyonu Genel Müdürü Bahtiyar Ersoy Türkiye Diyanet Vakfı Kütahya Şubesine kurban bağışında bulunarak kurban bağışı kampanyasına destek oldu.