Istanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kurban Vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı'na Verdi

istanbul valisi ali yerlikaya, kurban vekâletini türkiye diyanet vakfı'na verdi

Istanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kurban Vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı'na Verdi

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Türkiye Diyanet Vakfının “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürdüğü vekâletle kurban organizasyonuna destek olmak adına kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı İstanbul Şubesine verdi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret eden İstanbul Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürülen vekâletle kurban organizasyonu hakkında bilgi verdi.

Müftü Maşalı, Türkiye Diyanet Vakfı'na yapmış olduğu kurban bağışından dolayı Vali Ali Yerlikaya'ya teşekkür etti.

Ziyarete, Türkiye Diyanet Vakfı İstanbul Şube Yöneticisi Mehmet Fatih Sönmez de iştirak ettiler.