Nevşehir'de Emekliye Ayrılan Il Müftü Yardımcısı Ali Bingül, Daire Personeli Ile Vedalaştı...

emekliye ayrılan il müftü yardımcısı ali bingül, daire personeli ile vedalaştı...


Nevşehir'de Emekliye Ayrılan Il Müftü Yardımcısı Ali Bingül, Daire Personeli Ile Vedalaştı...

Yaş haddinden emekliye ayrılan Nevşehir İl Müftü Yardımcısı Ali Bingül, İl Müftülüğünde düzenlenen programla görevine veda etti.

Hafta sonu bir dizi temaslarda bulunmak üzere İlimize gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Nevşehir İl Müftülüğünü ziyaretinde Emekliye ayrılan İl Müftü Yardımcısı Ali Bingül’e başarılı ve özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Pazertesi günü il müftülüğünde düzenlenen programda ise İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, Diyanet İşleri Başkanlığının çeşitli kademelerinde 41 yılı aşkın bir süre hizmet veren İl Müftü Yardımcısı Ali Bingül’e başarılı ve özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim ederek “Emekli olan saygıdeğer hocamıza biz de müftülük ailesi olarak bundan sonraki hayatlarında sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz” dedi.

İmam Hatip olarak başladığı 41 yıllık hizmeti boyunca kendisini Diyanet İşleri Başkanlığına ve din hizmetine adadığını belirten İl Müftü Yardımcısı Ali Bingül, mesai arkadaşları ve daire personeline teşekkür ederek helallik istedi.

Nevşehir İl Müftülüğü olarak Ali Bingül hocamıza bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.