Yalova'da Online Yaz Okulu

online yaz okulu

Yalova'da Online Yaz Okulu

Online Yaz Okulu

Yalova il müftülüğü gençlik koordinatörlüğü  online yaz okulu düzenledi. Ortaokul lise ve üniversite öğrencileri için ayrı kategorilerde yapılan online yaz okulu 30 temmuz çarşamba günü online olarak yapılan sınavla sona erdi. Ödüller İl Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık ve İl Müftü yardımcısı Ayşe Betül Balıkçı tarafından öğrencilere takdim edildi.

Yaz okulunda gençlere yönelik Peygamberimizin hayatı,  ilmihal ve iman esasları dersleri yapıldı.

Bu derslere ilaveten el işi,  pasta tarifi ,kitap tanıtımı ve film kritiği gibi farklı etkinlikler zoom programı üzerinden işlendi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği program yaz döneminde de belli aralıklarla devam edeceğini açıklayan İl Müftü yardımcısı Ayşe Betül Balıkçı pandemi sürecini bu şekilde