"haydi Karaman Iyilik Vakti"

"haydi karaman iyilik vakti"


"haydi Karaman Iyilik Vakti"

"Haydi Karaman İyilik Vakti" Projesi.

Karaman İl Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Karaman Şubemiz 
Ramazan Ayında Karamanımızda " Haydi Karaman, Paylaş Kazan,
Bu Ramazan, Her Zaman" 
isimli bir proje başlatıp hayırda bir çığır açtı, sonrasında ise  Kurban Bayramında Vekaleten Kurban Organizasyonu ile devam eden ve  sınırları da aşan bir hayır seline aracı olmuştu.
Rabbimiz Kabul buyursun. 
Şimdi de ;
"Haydi Karaman İyilik Vakti “ projesiyle ihtiyaç sahipleri ile hayırseverlerimizi buluşturmaya, kucaklaştırmaya devam ediyoruz. "Haydi Karaman İyilik Vakti"
Âl-i İmrân Sûresinin 133 ve 134. Åyeti Kerimelerinde;
133 "Rabbinizin mağfiretine mazhar olmak ve takvâ sahipleri için hazırlanmış olup gökler ve yer kadar geniş olan cennete girmek için yarışın!"
134 "Onlar bollukta da darlıkta da Allah yolunda harcarlar, öfke lerini yenerler, insanları affederler. Allah işini güzel yapanları sever." buyurulmaktadır.
Yine, 
"Kendileri de sevip istedikleri halde yoksula, yetime ve esire yedirirler." (İnsan Sûresi, 8) ayeti kerimeleri mucibince Karaman İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Karaman Şubesi olarak, "Haydi Karaman İyilik Vakti" projesi hayata geçirildi. Necip milletimizdeki fedakarlık ahlakının, topluma karşı sorumluluk duygusunun bir yansıması olarak din görevlilerimiz, kapı kapı dolaşıp hanelere, gönüllere dokunuyor.
Proje kapsamında her mahallemizden ihtiyaç sahibi aileler belirlenerek hayırsever vatandaşlarımızla ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü olup, imkanlar ölçüsünde ihtiyaçları giderilmeye çalışılıyor. Hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz.
Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız hayırlarını,
Vakıf Katılım Bankası: 
TR52 0021 0000 0003 0814 5000 07 İban Numa ralı Türkiye Diyanet Vakfı Karaman Şubesi hesabına yatırılabileceği gibi İl Müftülüğümüzde bulunan Vakıf Şubesine elden de makbuz karşılığı teslim edebilirler.