Kilis'de Il Irşat Kurulu Toplantısı Yapıldı

il irşat kurulu toplantısı yapıldı

Kilis'de Il Irşat Kurulu Toplantısı Yapıldı

İL İRŞAT KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Kilis Müftüsü Abdurrahman ŞAHİN başkanlığında düzenlenen İl İrşat Kurulu toplantısı 14 Eylül 2020 Pazartesi günü Kilis Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantıda; 3. Dönem (Temmuz, Ağustos, Eylül) Vaaz irşat döneminde yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi yapıldı.  Yaklaşmakta olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi program etkinlikleri, Vaaz ve irşat hizmetlerinde salgın döneminde sosyal medyayı daha aktif kullanma, konuları görüşüldü. Toplantı sonunda 4. Dönem (Ekim, Kasım, Aralık) Vaaz irşat döneminde yapılacak faaliyetler görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya Kilis İl Müftü Yardımcıları, Personel, İdari Mali İşler ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürleri ile Vaizler katıldı.