Tokat'da 2020 Yılı Eylül Ayı Ilçe Müftüler Toplantısı Turhal Ilçe Müftülüğü’nde Gerçekleştirildi.

2020 yılı eylül ayı ilçe müftüler toplantısı turhal ilçe müftülüğü’nde gerçekleştirildi.

İl Müftümüz ve İlçe Müftülerimizin katılımıyla İl müftülüğü ve ilçe müftülükleri arasında koordineyi sağlamak,  hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla düzenlenen İlçe Müftüleri toplantısı 10.09.2020 tarihinde Turhal İlçe Müftülüğünde gerçekleşti.

Merkez Camii Müezzin – Kayyımı İlhan Yücel’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ’ın yaptığı açış konuşmasının ardından,  Turhal ilçe Müftülüğünün 2019 -2020 yılı faaliyetlerinin gösterildiği sunum ile devam etti.

Daha sonra İl müftüsü Abdullah PAMUKLU başkanlığında, gündeme dair konuların görüşüldüğü toplantı gerçekleşti.

Toplantı İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ tarafından İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU’ya çiçek takdimi ile sona erdi.

Toplantı sonrası il Müftümüz İlçemizde inşaatı tamamlanan Akşemseddin Camiinde incelemelerde bulundu.