Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Kadın Kolları Toplantısı Yapıldı

türkiye diyanet vakfı malatya kadın kolları toplantısı yapıldı


Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Kadın Kolları Toplantısı Yapıldı

Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubesi ve Müftülüğümüz hizmetlerine katkı sağlamak, sosyal ve kültürel alanlarda faaliyette bulunmak amacıyla Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubesi bünyesinde Kadın Kolları Komisyonu oluşturuldu.

Malatya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubesi koordinesinde oluşturulan Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Kadın Kolları çalışmalarına başladı.

İl Müftümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şube Başkanı Veysel IŞILDAR başkanlığında müftülüğümüz konferans salonunda gerçekleştirilen ilk toplantıya İl Müftü Yardımcımız Fikriye ÖZKAN, Vakıf Görevlimiz Muhammed ŞENDOĞDU, Şube Kadın Kolları Sorumlusu Zahide ÇIĞLI ve Şube Kadın Kolları Üyeleri katıldı.

İl Müftümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şube Başkanı Veysel IŞILDAR, ‘"Kadın kollarımız din hizmetleri başta olmak üzere sosyal ve kültürel alanlardaki çalışmalarıyla Müftülük ve Vakıf faaliyetlerine ivme kazandıracaktır" dedi.

Toplantıda Türkiye Diyanet Vakfınca yurt içinde ve yurt dışında sürdürülen hizmetler bağlamında kadın kollarının yapacağı çalışmaları değerlendirdi.