Gaziantep'de Ilimizde Eğitim Semineri Düzenlendi

ilimizde eğitim semineri düzenlendi

Gaziantep'de Ilimizde Eğitim Semineri Düzenlendi

İl Müftülüğümüz tarafından 15 -16 -17 Eylül 2020 tarihleri arasında eğitim semineri düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık müşaviri Ömer AYDIN’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde ‘’Gençlerle İletişim, İrşad Hizmetlerinde Dil ve Üslup, Hafızlıkta Şahsiyet Eğitimi, Çocukta Dini Duygu ve Düşüncenin Gelişimi‘’ gibi konular, farklı günlerde farklı personel guruplarının katılımı ile işlendi. Seminere il genelinde çalışan koordinatörler, vaizler, hafızlık ve 4-6 yaş Kur’an Kurslarında görev yapan öğreticiler katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, Covid-19 salgınından dolayı rahat hareket edemediğimiz bu dönemde, tedbirlere azami dikkat etmek şartıyla, bazı seminer ve konferanslar icra ederek ileride yapılacak hizmet ve eğitimlerin alt yapısını oluşturmamız gerekmektedir, dedi.

Seminer programı, konuşmacı Ömer AYDIN’a hediye takdimiyle sona erdi. Ayrıca seminer sonunda Başkanlıkça yayınlanan ve 4-6 yaş grubu Kur’an Kurslarında takip edilmesi ön görülen kitapların tanıtımına yönelik stant açıldı...