Kırsehir'de Valimiz Sayın Ibrahim Akın, Vefa Sosyal Destek Grubu çalışanlarına Teşekkür Belgesi Verdi.

valimiz sayın ibrahim akın, vefa sosyal destek grubu çalışanlarına teşekkür belgesi verdi.

Valimiz sayın İbrahim Akın, İçişleri Bakanlığınca Covid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen vatandaşlar için oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu'nda görev yapan İl Müftülüğü personeline teşekkür belgesi verdi.

İlimiz Müftülüğünde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin-kayyımlara Valimiz sayın İbrahim Akın tarafından verilen teşekkür belgelerini İl Müftümüz Mehmet Yaman teslim etti.

07.10.2020 Çarşamba günü saat: 11.00’de İl Müftülüğü makamında düzenlenen programda İl Müftümüz Mehmet Yaman, İçişleri Bakanlığınca Covid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen vatandaşlar için Vefa Sosyal Destek Grubunda görev yapan görevlilerimize teşekkür belgelerini teslim etti.

Belge teslim töreninde konuşan İl Müftümüz Mehmet Yaman;  ”Vefa Sosyal Destek Grubunda görev yapan görevlilerimiz il merkezi, ilçe, kasaba, köy ve mahallelerde hiçbir aksaklığa mahal vermeden görev yaparak, vatandaşlardan gelen talepleri yerine getirdiniz. Her şeyin en iyisini hak eden milletimize canı gönülden verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.  ” dedi.