Cankiri'da Din Görevlileri Briket Ev Bağışında Bulundu

din görevlileri briket ev bağışında bulundu

Cankiri'da Din Görevlileri Briket Ev Bağışında Bulundu

Bayramören İlçe Müftülüğü Din Görevlilerimiz ‘Bir Aradayız İdlib’in Yanındayız’ kampanyasına briket ev bağışında bulundular.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Müftümüz Mustafa BUDAK başkanlığında yapılan toplantıda Suriye’de uzun yıllardır devam çatışmalardan dolayı evlerini terk edip çadırlarda yaşamak zorunda kalan kardeşlerimizin acı ve sıkıntılarını bir nebze hafifletebilmek için Din Görevlilerimiz kendi aralarında topladıkları bir adet briket ev parası tutarı altıbin (6.000,00) TL.yi TDV aracılığıyla ‘’Bir Aradayız İdlib’in Yanındayız’’ kampanyasına bağışladılar.

İlçe müftümüz toplantıda din görevlilerini pandemi sürecinde yaptıkları hizmetlerden ve Suriye’de bir insanlık dramı yaşamakta olan kardeşlerimize briket ev bağışında bulundukları için tebrik etti.