Şanlıurfa'da Haliliye Ilçe Müftümüze Teşekkür Ve Uğurlama Programı

haliliye ilçe müftümüze teşekkür ve uğurlama programı


Şanlıurfa'da Haliliye Ilçe Müftümüze Teşekkür Ve Uğurlama Programı

24.10.2020 tarihinde emekliliğe ayrılacak olan Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil OKULU’ ya hizmetlerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ve uğurlama yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine İl Müftüsü Mehmet Taştan, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve daire personeli katıldı.

 Düzenlenen yemekte konuşan İl Müftüsü Mehmet TAŞTAN “Değerli mesai arkadaşlarım, Haliliye İlçe Müftümüzün emekliye ayrılması münasebetiyle bir arada toplanmış bulunmaktayız. Millete, memlekete hizmet etmenin en önemli ve etkili vasıtalarından biri de kamu hizmeti görevi yapmaktır. İlçe Müftümüz İbrahim Halil OKULU hocamız bu görevi uzun yıllar başarıyla yapmıştır. Yapmış olduğu bu kamu görevini toplumu irşad etme, bilgilendirme, din ve diyanet hizmetlerinin ifası suretiyle yapmıştır. Yaklaşık 7 yıla yakın bir bölümü ilçemizde geçmiş ve bu görev döneminde mesai arkadaşları ve kurum amirleri ile de çok olumlu ilişkiler tesis etmiştir.  Ben hepimiz adına Haliliye’deki hizmetleri için ve geçmişteki bu 46 yıllık kamu görevi dönemi için kendisine teşekkür ediyorum. Allah hepimize alnımızın akıyla emekli olmayı, mahcup olmadan kamu görevlerimizi tamamlamayı nasip etsin. Müftü Beye sağlıklı ve mutlu bir emeklilik hayatı diliyorum.” dedi.

 Yemek sonrasında Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil OKULU’ ya görevinde göstermiş olduğu üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı İl Müftüsü Mehmet TAŞTAN tarafından plaket takdim edildi.