Duzce'de 2020 Yılı Ekim Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

2020 yılı ekim ayı personel toplantısı yapıldı

Duzce'de 2020 Yılı Ekim Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

İlimiz Müftülüğümüz bünyesinde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlar ile birlikte 2020 yılı Ekim ayı Personel toplantısı İl Müftümüz Rüstem CAN başkanlığında, Koronavirüs tedbirleri kapsamında sabah ve ögleden sonra olmak üzere iki oturum halinde, 15 Ekim Perşembe günü İl Müftülüğümüz Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından personele duyurulması gereken konular, İlimizdeki din hizmetlerinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular ve pandemi sürecinde COVİD-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere camilerimizde titizlikle riayet edilmesi ile ilgili konuları görüşüldü.

Toplantı sonunda İl Müftümüz Rüstem CAN, genel bir değerlendirme konuşması yaparak personelin görüş ve önerilerini dinledi.