Balikesir'da Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması ödülleri Takdim Edildi

mevlid-i nebi gençlik bilgi yarışması ödülleri takdim edildi

Balikesir'da Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması ödülleri Takdim Edildi

Diyanet İşleri Başkanlığınca Türkiye genelinde düzenlenen Mevlid-i Nebi Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması’na İlimizden katılan öğrencilere ödüllerinin takdimi için İl Müftülüğümüzce program düzenlendi.

Düzenlenen programa, İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, İl Müftü Yardımcımız Sayın Hatice GEÇGELEN, Din Hizmetleri Şube Müdürümüz Sayın İbrahim BAŞAR, İl Vaizelerimiz ve Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışmasına katılan öğrenciler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda kısa bir tebrik konuşması yapan İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, katkı ve katılım sağlayan öğrencilere teşekkür ederek, yapılan faaliyetlere katılmaları konusunda öğrencileri davet etti.

Konuşmanın ardından yarışmada erkek öğrenciler kategorisinde birinci olan Mahmut GÖÇAN ile kız öğrenciler kategorisinde birinci olan Büşra ARVAS Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından umre ile ödüllendirildi.

Ayrıca yarışmada ilk 20’ye giren öğrencilere para ödülü takdim edildi.