Sakarya'de “evimizin Neşesi Kur’an Sesi”

“evimizin neşesi kur’an sesi”

Sakarya'de “evimizin Neşesi Kur’an Sesi”

Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından   “Evimizin Neşesi Kur’an Sesi” başlığıyla online olarak düzenlenen “Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”nda 10-13 yaş arası kategorisinde Kızlarda Türkiye 3.sü olan Serdivan İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Zeynep Karen Salman ile  Erkeklerde Türkiye 6.sı olan Şehit Bülent Yurtseven İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ömer Faruk Canbazlar'ı İl Müftüsü Hasan BAŞİŞ,  makamında kabul ederek hediyelerini kendilerine takdim etti. İl Müftüsü BAŞİŞ,"Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımız tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasına katılarak o güzel tilavetlerini bizlerle paylaşan gençlerimizi tebrik ediyor, yetişmelerinde emeği olan kıymetli ailelerine ve hocalarına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.