Balikesir'da Il Müftümüzden Bigadiç Ilçemize Ziyaret

il müftümüzden bigadiç ilçemize ziyaret

Balikesir'da Il Müftümüzden Bigadiç Ilçemize Ziyaret

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, İlçe Müftülüklerinde yürütülen hizmetleri yerinde görmek, uygulanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, 4-6 yaş grubu Kur’an kursları başta olmak üzere Kur’an kurslarımızda görevli öğreticilerimize rehberlik etmek ve verimliliği artırmak amacıyla Bigadiç İlçemizi ziyaret etti.

Kaymakam Sayın M. Halis AYDIN’ ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Daha sonra İlçe Müftülüğünü ziyaret ederek İlçe Müftüsü Sayın Mehmet UÇMUŞ’tan Müftülük çalışmaları hakkında bilgi alan İl Müftümüz, İlçe Müftümüzle 4-6 yaş grubu Kur’an Kurslarını gezerek incelemelerde bulundu. Çocuklara çeşitli hediyeler veren İl Müftümüz, öğreticilere de gösterdikleri gayretli ve samimi çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Son olarak inşaatı TOKİ tarafından yapılan ve sona gelen Camide de incelemelerde bulunarak İlçeden ayrıldı.