Mersin'de Erdemli ’de Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

erdemli ’de ilçe müftüleri toplantısı yapıldı

Mersin'de Erdemli ’de Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

İlimizde yürütülmekte olan din hizmetleri ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak, hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla düzenli olarak yapılan İlçe Müftüleri toplantısı Ekim ayında İlçe Müftüsü Dr. Hayri Erenay’ın ev sahipliğinde Erdemli İlçemizde yapıldı.

İlçe Müftüleri toplantısı, İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi’nin başkanlığında İlçe Müftülerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda gündemdeki maddelerin görüşülmesinden sonra, Balıkesir İl Müftü Yardımcısı olarak atanan Anamur İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar’a plaket takdim eden İl Müftüsü Dr. Kondi yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

İlçe Müftülüğünde yapılan toplantının ardından, İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi Erdemli Ulu Camii Konferans Salonunda il ve ilçe müftülüklerinde göreve yeni başlayan şube müdürleri için düzenlenen seminer programına katılarak görev ve çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.