Sinop'ta Başkan Kılıçaslan’dan Il Müftüsü Düzgüney’e Ziyaret

başkan kılıçaslan’dan il müftüsü düzgüney’e ziyaret

Sinop'ta Başkan Kılıçaslan’dan Il Müftüsü Düzgüney’e Ziyaret

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan İl  Müftüsü Mustafa Düzgüney’i Makamında ziyaret etti.
Ziyarette Durağan Belediye Başkan Kılıçaslan, Ak Parti Durağan İlçe Başkanı Hasan Yıldırım,İl genel meclis Üyeleri Mahmut Yurtseven ve Yılmaz Şahin ve Durağan Belediye Meclis Üyesi Yunus Yılmaz hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Mustafa Düzgüney, Durağan Belediye Başkan Kılıçaslan, Ak Parti Durağan İlçe Başkanı Hasan Yıldırım,İl genel meclis Üyeleri Mahmut Yurtseven ve Yılmaz Şahin ve Durağan Belediye Meclis Üyesi Yunus Yılmaz ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve "Cenabı Hak her birimizi rızasına uygun güzel hizmetler yapmaya muvaffak kılsın." dedi.