Bilecik'de Meb Müşaviri Mustafa Altınsoy Ve Dr.öğr.üyesi Abdulkadir Altınsoy’dan Müftü Ali Erhun’a Ziyaret

meb müşaviri mustafa altınsoy ve dr.öğr.üyesi abdulkadir altınsoy’dan müftü ali erhun’a ziyaret

Eski Sivas ve Adana Milli Eğitim Müdürü iken Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri olarak atanan Mustafa Altınsoy ve Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Dr.Öğr.Üyesi Abdulkadir Altınsoy, Müftü Ali Erhun’u makamında ziyaret etti.

19.10.2020 tarihinde gerçekleşen ziyarette Müşavir Altınsoy ve Dr.Öğr.Üyesi Altınsoy’la bir süre sohbet eden Müftü Ali Erhun, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkürlerini iletti.