Yozgat'de Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri Başladı

mevlid-i nebi haftası etkinlikleri başladı

Yozgat'de Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri Başladı

"Mevlid-i Nebi Haftası" etkinlikleri İl Müftülüğümüz tarafından Çapanoğlu Camii önünde stant kurularak başladı. Öğle namazına müteakip cemaate Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından “Hazreti Peygamber’in Etrafındaki Çocuklar ve Gençler ile Hz. Peygamber ve Kardeşlik Hukuku” kitapları ile maske dağıtıldı ve çikolata ikram edildi.

İl Müftümüz Salih Sezik ve beraberindeki heyet Sarraflar caddesinden başlamak üzere esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret ederek Mevlid-i Nebi haftalarını kutladı, vatandaşlarımızla görüştü ve özellikle çocuklarla yakından ilgilenip Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi. İlk günkü ziyaretler lise caddesinin tamamını kapsadı.

İl Müftümüz Sezik konuşmasında Mevlid-i Nebi haftasında on bin kitap dağıtmayı hedeflediklerini ifade etti.

Esnaf ve vatandaşlar ziyaretlerden çok memnun kaldıklarını belirterek İl Müftümüz Salih Sezik hocamıza teşekkürlerini sundular.