Duzce'de Mevlid-i Nebi Gecesi özel Programında Gönüller Peygamber Efendimizin Sevgisiyle Doldu.

mevlid-i nebi gecesi özel programında gönüller peygamber efendimizin sevgisiyle doldu.

Mevlid-i Nebi Gecesi Özel Programında gönüller peygamber efendimizin sevgisiyle doldu.

Peygamber Efendimizin dünyayı teşrilerinin 1449. yılı münasebetiyle İl Müftülüğümüz tarafından Merkez Cedidiye Camii’nde Akşam Namazı ile Yatsı Namazı arasında Mevlid-i Nebi Gecesi Özel Programı düzenlendi.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında düzenlenen programda Merkez Cedidiye Cami Din Görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerimden Aşr-ı Şerifler, Mevlid-i Şerif ve ilahiler okundu. Program İl Müftümüz Rüstem CAN’ ın Merkez Cedidiye Camii’ni dolduran vatandaşlara gecenin anlam ve önemini anlatan sohbeti ve duanın ardından kılınan Yatsı Namazı ile son buldu.