Batman’da Fatma Zehra Imam Hatip Ortaokulunda Açılan örgün Eğitimle Beraber Hafızlık Proje Okulumuz Ilk Hafızını Verdi.

batman’da fatma zehra imam hatip ortaokulunda açılan örgün eğitimle beraber hafızlık proje okulumuz ilk hafızını verdi.

Batman İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile Fatma Zehra İmam Hatip Ortaokulunda açılan örgün eğitimle beraber hafızlık eğitimi alan bir öğrenci Hafızlığını tamamladı.

İl Müftümüz Erhan hafızlığını tamamlayan öğrenciyi tebrik ederek ona çeşitli hediyeler verdi.

Fatma Zehra İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden İl Müftümüz, Müftü yardımcımız ve öğreticilerle beraber öğrencileri dinledi, durum değerlendirmesi yaptı.

Öğretmenlerden öğrencilerin durumlarıyla ilgili bilgi alip sınıfları ziyaret eden İl Müftümüz öğrencilerle sohbet edip, onlarda tek tek ilgilendi. Hafızlığın anlam ve öneminden bahsetti.

Kur´an-ı Kerim´in sadece lafzen değil anlam olarak da anlaşılması gerektiğini kaydederek, hafızlıklarını hayırlısıyla tamamlamaları temennisinde bulundu.