Amasya'da Kur’an Hizmetkârı Âmâ Hafız Recep Katırcı Hakk’a Yürüdü

kur’an hizmetkârı Âmâ hafız recep katırcı hakk’a yürüdü

Amasya'da Kur’an Hizmetkârı Âmâ Hafız Recep Katırcı Hakk’a Yürüdü

Uzun yıllar Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde hizmet vermiş, yüzlerce hafızın yetişmesine vesile olan, Suluova İlçe Müftülüğüne bağlı Süleyman Karagöz İlim Yayma Kur’an Kursu’nda gönüllü olarak hafız yetiştiren ve yakalandığı Covid-19 hastalığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Âmâ Hafız olarak bilinen Recep KATIRCI Hocaefendi vefat etti.

Cenaze merasimine katılan İl Müftümüz Durmuş AYVAZ hocamızı bir süre önce evinde ziyaret ettiğini, hayır duasını aldığını belirterek “Sizlerin de Hocamıza olan bu teveccühünüz Kur’an’a olan sevginiz ve muhabbetinizdendir. Rabbim Hocamıza rahmet eylesin, ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun”dedi ve okunan hatimlerin duasını yaptı.

İl Müftümüz Durmuş AYVAZ’ın kıldırmış olduğu cenaze namazı sonrası Âmâ Hafız Recep KATIRCI’nın cenezesi ailesinin, öğrencilerinin ve sevenlerinin tekbirleri eşiliğinde defnedildi.