Sinop'ta Il Müftüsü Düzgüney’den Rektör Nihat Dalgın’a Iadeyi Ziyaret

il müftüsü düzgüney’den rektör nihat dalgın’a iadeyi ziyaret

Sinop'ta Il Müftüsü Düzgüney’den Rektör Nihat Dalgın’a Iadeyi Ziyaret

İl Müftüsü Mustafa Düzgüney, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nihat Dalgın’a iadeyi ziyarette bulundu.

Sinop Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde gerçekleştirilen ziyarette İl Müftüsü Düzgüney “Sinop Üniversitesi’nin belirlenen hedefler doğrultusunda hızlı adımlarla ilerlemesini mutlulukla takip ediyor ve Cenab-ı Hak’tan Sinop Üniversitesi’nin gelişiminin hızlanarak devam etmesi temennisinde bulunuyorum. ” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Dalgın, "Sinop üniversite olarak tüm resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerine önem veriyoruz, Kurumlarla birlikte çalışmalar yaparak Sinop’u ve şehrin adını taşıyan üniversitemizi daha ileriye taşımak istiyoruz. Sinop Üniversitesi kampüsü içerisinde yapmayı planladığımız cami inşaatı ile ilgili vermiş olduğu fikirlerden ve nazik ziyaretlerinden dolayı İl Müftüsü Mustafa Düzgüney’e teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ziyarette İl Müftü Yardımcısı Kamil Tuncel ve Korucuk Tofaş Camii İmam Hatibi Hakkı Bafralı’da hazır bulundu.