Balikesir'da Bu Eserler, Hiç şüphesiz Bırakılabilecek En Güzel Miras

bu eserler, hiç şüphesiz bırakılabilecek en güzel miras

Balikesir'da Bu Eserler, Hiç şüphesiz Bırakılabilecek En Güzel Miras

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, Karesi ve Havran İlçelerimizde inşaatı devam eden Camileri gezerek bilgi aldı. İl Müftümüz, Havran İlçesi Karşıyaka Mahallesi Camii , Kobaklar Mahallesi Aşağı Cami, Kobaklar Mahallesi Yukarı Cami ile Karesi İlçesinde inşaatları devam eden Veysel Karani, Hz. Hamza ve Mehmetçik Camilerini gezerek, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. İl Müftümüz; “Hamdolsun, koronaya rağmen Cami inşaatlarımız tedbirler alınarak hız kesmeden devam ediyor. Gayretli bir çalışma temposuna şahit oldum. Başta Müftü bey hocalarım olmak üzere Muhtarlarımıza, Dernek Başkanlarımıza, Mahalle Sakinlerine, Hayırsever Vatandaşlarımıza ve Din Gönüllüsü kardeşlerime candan teşekkür ediyorum, Rabbim razı olsun. Gördüğüm kadarı ile açılış için gün sayan camilerimiz var, inşaatlarında kaba işçilik diye tabir edilen kısımların tamamlandığı Camilerimiz var. Hayırseverlerimizin maddi ve manevi destekleri, derneklerimizin ve mahalle sakini değerli kardeşlerimizin gayretleriyle önemli bir aşama kaydedildi. Bu eserler, hiç şüphesiz bırakılabilecek en güzel miras. Hayırsever kardeşlerimizi İlimizde inşaatları devam eden Camilere yardımcı olmaya davet ediyorum. " dedi.