Bilecik'de Geleceğe Nefes Için Binlerce Fidan Toprakla Buluştu

geleceğe nefes için binlerce fidan toprakla buluştu

Bilecik'de Geleceğe Nefes Için Binlerce Fidan Toprakla Buluştu

Geleceğe Nefes İçin Binlerce Fidan Toprakla Buluştu

11.11.2020 tarihinde saat 11.11 de Vali Bilal Şentürk ve kurum amirlerinin katılımıyla Bilecik Devlet Hastanesinde gerçekleşen fidan dikimi, yoğun ilgi ile bir seferberliğe dönüştü.

"Geleceğe Nefes" kampanyasına destek amacıyla Bilecik Devlet Hastanesi bahçesine giderek fidan diken İl Müftüsü Ali Erhun, “Kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikiniz diye buyurur Peygamber Efendimiz. Biz burada aynı zamanda bir sünneti de yerine getiriyoruz. Bu diktiğimiz fidanlar gelecek kuşaklara nefes olsun inşallah” dedi.

Fidan dikimi esnasında Müftü Ali Erhun’a İl Müftü Yardımcısı Sabri Bağcı da eşlik etti.