Gaziantep'de Karkamışlı Hayırsever Tarafından Ilçeye Yeni Cami

karkamışlı hayırsever tarafından ilçeye yeni cami

Gaziantep'de Karkamışlı Hayırsever Tarafından Ilçeye Yeni Cami

İlimiz Karkamış İlçesine bir hayırseverimiz tarafından yaptırılacak cami için Valilikte düzenlenen protokol imza törenine Vali Davut GÜL, Vali Yardımcısı Alper ÇİFTÇİ, İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, Karkamış Kaymakamı Emin BAĞLI, Belediye Başkanı Ali DOĞAN, Müftü Vekili Mehmet Zeki SERDAROĞLU ve hayırsever Hüseyin ASLAN katıldı.
İl Müftümüz Dr. Hüseyin HAZIRLAR, “Camiler bizim Rabbimize kulluğumuzu, ibadetimizi, duamızı, niyazımızı paylaştığımız mekânlardır” diyerek yapılacak caminin ilçenin ikinci camisi olacağını ve önemli bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti.
Hazır bulunanlar caminin ilçeye hayırlı olması konusundaki temennilerini dile getirdikten sonra hayırsever Hüseyin ASLAN da caminin yapılmasına vesile olan herkese teşekkür ederek, “Allah’a şükürler olsun ki bu camiyi bana yaptırmayı nasip etti” dedi.
Yapılan konuşmalardan sonra yapılacak olan ‘Hacı Ömer Cami’ için imzalar atıldı...