Sinop'ta Il Müftüsü Düzgüney Sabah Namazında Gençlerle Buluştu

il müftüsü düzgüney sabah namazında gençlerle buluştu

Sinop'ta Il Müftüsü Düzgüney Sabah Namazında Gençlerle Buluştu

Sinop İl Müftüsü Mustafa Düzgüney, “Gençliğe Değer” projesi kapsamında İzzetağa Camii Müezzin Kayyımı İsmail Aksoy'un görev mahallindeki gençlik grubu ile sabah namazında buluştu.

Yeşil Cami'de gerçekleştirilen sabah namazı buluşmasında gençlerle yakından ilgilenen İl Müftüsü Düzgüney, İzzetağa Camii Müezzin kayyımı İsmail Aksoy ve gençleri tebrik ederek sözlerine şöyle devam etti. “Peygamber Efendimiz (sav) şöyle buyuruyor. Sabah namazını mescitte cemaatle eda edenler, Allah'ın zimmetindedir, korumasındadır. Cenabı hak, hep zimmetinde olmayı bize nasip etsin. Bu mübarek vakitte bizleri bir araya getiren Rabbimize şükürler olsun. Rabbim sabah vaktinin, bereketini ülkemize, milletimize, şehrimize ve tüm İslam alemi üzerine yağdırsın. Rabbim gönüllerimizi, yolumuzu, ufkumuzu fetheylesin. Cenab-ı Hakk dualarımızı, ibadetlerimizi kabul buyursun.” dedi.

Namazın akabinde gençlere yapılan ikramdan sonra toplu çekinilen fotoğraf ile program sona erdi.