Mersin'de Il Müftüsü Dr. Kondi, öğretmenler Gününde Il Milli Eğitim Müdürü Koca’yı Ziyaret Etti

il müftüsü dr. kondi, öğretmenler gününde il milli eğitim müdürü koca’yı ziyaret etti

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, İl Müftü Yardımcısı Hasan Küçük ve Toroslar İlçe Müftüsü Bayram Danacı ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Gününde İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’yı ziyaret etti.

Ziyarette, İl Müftüsü Dr. Kondi İl Milli Eğitim Müdürü Koca’nın şahsında yarınlarımıza güzellikler katan, nesillerimizin ve toplumun manevi imarını gerçekleştiren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladığını ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Müftüsü Dr. Kondi ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyaret, bir süre sohbet edilmesinin ardından sona erdi.