Tokat'da öğretmenler Gününde Okullara Ziyaretler

öğretmenler gününde okullara ziyaretler

Tokat'da öğretmenler Gününde Okullara Ziyaretler

ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE OKULLARA ZİYARETLER

Her yıl 24 Kasım günü kutlanan Öğretmenler Günü dolayısı ile İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU ,günün anısına İlimizdeki İmam Hatip Ortaokulu ve Liselerine ziyaretlerde bulundu.Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Bekir DURUPINAR, Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Kamil YUNAL,Mehmet Emin Tokadi Proje İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa SOLMAZ,Behzat-ı Veli İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yakup GÜR ve Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muzaffer DAMLIYURT’u ziyaret eden İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU,evlatlarımızı kendilerine emanet ettiğimiz ,geleceğimizin mimarı olan tüm Öğretmenlerimizin bu anlamlı  günlerini en kalbi duygularla kutladığını, ömürlerini bu aziz milletin çocuklarının eğitimine adamış ve bugün aramızda olamayıp ahirete irtihal etmiş bütün fedakar öğretmenlerimizi hayırla zikrederek,milli ve manevi değerlerine bağlı,geçmişine saygılı nesillerin yetişmesinde idealist öğretmenlerimizin büyük pay sahibi olduğunu deklare etti.İl Müftülüğü olarak eğitim camiasının hizmetlerine her türlü katkıyı sunmaktan büyük bir onur duyduğunu ifade etti.İmam Hatip Ortaokulu ve Lise Müdürleri ,Öğretmenler Gününde kendilerine ziyarette bulunan İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU’ya teşekkür etti.İl Müftümüz PAMUKLU’nun bu ziyaretlerine İl Müftü Yardımcısı Cabir ÇELiK de eşlik etti.