Yozgat'de Hizmet Içi Eğitim Semineri Düzenlendi

hizmet içi eğitim semineri düzenlendi

Yozgat'de Hizmet Içi Eğitim Semineri Düzenlendi

Yozgat İl ve İlçe Müftülükleri işbirliğiyle Pandemi Sürecinde Kur’an Kursu Öğreticilerine Yönelik “Hizmet İçi Eğitim Semineri” düzenlendi.

Bu kapsamda Yozgat İl Müftülüğü sosyal medya hesaplarından yayınlanan videolar ile il genelindeki Kur’an Kursu Öğreticilerine 16 – 20 Kasım tarihleri arasında Pandemi Sürecinde Kur’an Kursu Öğreticilerine Yönelik “Hizmet İçi Eğitim Semineri”  düzenlendi. İlk ders zoom üzerinden diğer konu başlıkları Yozgat İl Müftülüğü YouTube kanalı üzerinden verilmektedir.

12 Ekim tarihinde başlayan  “Pandemi Sürecinde Aile Eğitim Seminerleri” Yozgat İl Müftülüğümüzün sosyal medya hesaplarından (YouTube) kanalı üzerinden tüm halkımıza ulaştırmaya çalışıyoruz.

Ayrıca Yozgat İl Müftülüğü YouTube kanalında vaaz, sohbet, ilahi, kaside ve Kur’an-ı Kerim tilaveti gibi dini içerikli videolarla halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz.

medya 1