Balikesir'da Il Müftümüz Edremit’te

il müftümüz edremit’te


Balikesir'da Il Müftümüz Edremit’te

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, Edremit İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören miniklerle bir araya geldi.

Pandemi tedbirlerine riayet edilerek gerçekleştirilen ziyarette İl Müftümüze Edremit İlçe Müftüsü Sayın Ahmet YAYLA ve Şube Müdürü de eşlik etti.

Edremit’te Merkez, Adile Şentürk, Fatih, Havva Dilek, Akşemseddin, Şehit Hamdibey Kur’an kurslarını ziyaret eden İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, kurs yöneticileriyle bir araya gelerek yürütülen eğitim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kurs yöneticilerine tavsiyelerde bulunan İl Müftümüz; “Salgının şiddetlendiği bir zamandayız. Salgınla ilgili tedbirlerimizden asla ödün vermeden eğitim faaliyetlerimize hız kesmeden devam etmeliyiz. Güzel çalışmalarınıza şahit oldum. Bir kere daha hepinize çok teşekkür ediyorum. Hiç şüphesiz insan eğitimi, insanı geleceğe hazırlamak önemli bir iş, bunun bedeli olmaz. İnsan eğitiminde yapılan hataların telafisi yoktur. Bir taraftan iyi ve güzeli öğretirken diğer taraftan da örnekliliğimizi de asla gözardı etmemeliyiz. Başarılı bir öğretmen aynı zamanda model olmalı, örnek olmalıdır. Kardeşlerim! Buralar geleceğin şekillendiği merkezlerdir. Yarınlara sahip olmak isteniyorsa yavrularımıza sahip çıkmalıyız. Yavrularımıza sadece elif’i değil elif gibi dimdik olmayı da öğretmeliyiz.’’ dedi.

İl Müftümüz, minik yavrularımızla sohbetin ardından onlara çeşitli hediyeler verdi.