Kocaeli'de Il Müftü Yardımcımız Hatice Nart Veda Etti

il müftü yardımcımız hatice nart veda etti

Kocaeli'de Il Müftü Yardımcımız Hatice Nart Veda Etti

İl Müftümüz Sinan Cihan, Kocaeli İl Müftü Yardımcısıyken Ankara İl Müftü Yardımcılığına tayin olan Hatice Nart’ı makamında kabul etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen veda ziyaretinde İl Müftümüz Sinan Cihan; Takriben 1 yılı aşkın zamandan beri beraber çalıştığımız İl Müftü Yardımcımız Hatice Hanım’a yeni görev yerinde başarılar dilerim.dedi. İl Müftümüzün ardından konuşan İl Müftü Yardımcımız Hatice Nart da; “Çalıştığımız süre zarfında kendisinden çok şey öğrendiğimiz ve de kendisiyle çalışmaktan büyük keyif aldığım sayın İl Müftümüz Sinan Cihan hocama çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan veda ziyareti, İl Müftümüz Sinan Cihan tarafından İl Müftü Yardımcımız Hatice Nart’a verilen hediyenin ardından son buldu.