Adana'da Yazıyorum çiziyorum Etkinliğinde ödüller Verildi

yazıyorum çiziyorum etkinliğinde ödüller verildi

Adana'da Yazıyorum çiziyorum Etkinliğinde ödüller Verildi

Sosyal hizmet kurumlarındaki (Çocukevi, çocuk evleri sitesi ve ÇODEM) çocuklarımızın şiir, öykü ve masal yazma ile resim ve karikatür çizme becerilerini; duygu, düşünce ve gözlem yeteneklerini manevi değerlerimizle içselleştirmeleri ve bu değerlerle güçlenmiş bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla "Yazıyorum/Çiziyorum" etkinliği düzenlendi. Etkinliğimize katılan tüm çocuklarımıza katılım belgeleriyle birlikte Başkanlığımızın yayınlarından Hz.Yusuf kitabı hediye edildi.

Pandemi kurallarına uyularak müftülük makamında düzenlenen ödül takdim törenine İl Müftümüz Dr. Hasan Çınar, İl Müftü Yardımcımız Durdane Coşkun, Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli öğretmenler ve dereceye giren çocuklar katıldılar. Ortağa koyduğu eserlerle dereceye giren çocukların ödülleri İl Müftümüz Dr. Hasan Çınar tarafından takdim edildi.