Ardahan'da Ilçe Müftüleri Staj Eğitimine Başladı

ilçe müftüleri staj eğitimine başladı

Ardahan'da Ilçe Müftüleri Staj Eğitimine Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığımız, yeni ataması yapılan İlçe Müftülerinin atandıkları illerde staja tabi tutulmaları için bir eğitim programı düzenlemiştir.

Müftülük vazifesinin; kurumsal sorumluluk anlayışı ve bilinci içerisinde verimli bir şekilde yürütülebilmesini, bu konuda tecrübe kazanılması ile temsil kabiliyetinin artırılmasını sağlamak amacıyla yeni atanan İlçe Müftülerinin, üç ay süreyle atandıkları illerde İl Müftülerinin refakatlerinde staja tabi tutulmalarını Diyanet İşleri Başkanlığımız uygun görmüştür.

Ardahan ilçelerine yeni ataması yapılan Hanak İlçe Müftüsü Eyüp KALKAN, Posof İlçe Müftüsü Osman GÜL, Çıldır İlçe Müftüsü Rahmi TEMİZ, İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN refakatinde üç ay sürecek olan staj eğitimine başlamışlardır.

Staj eğitimi sürecinde, Başkanlığımız tüm hizmet birimlerinin iş ve işlemlerinin hangi usul ve esaslar doğrultusunda yürütüldüğünü uygulamalı olarak İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN refakatinde İlçe Müftülerimize aktarılacaktır.