Adana’da Bir Ilk "aşere Takrib Kursu Tamamlandı"

adana’da bir ilk "aşere takrib kursu tamamlandı"

Adana’da Bir Ilk "aşere Takrib Kursu Tamamlandı"

İlimiz Müftülüğü hizmet binasında, Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam İlçe Müftülüklerimizde görevli İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar için, İl Müftümüz Sayın Dr. Hasan ÇINAR’ın gayretleri ile 06/11/2017 tarihinde başlayan, 3 yıl süren ve Adanamızda ilk olma özelliği taşıyan "Aşere Takrib Kursu" 04/01/2021 tarihinde sona ermiştir.

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu üyesi Yaşar ÇUHADAR’ın başkanlığında, aynı kurul üyesi Hüseyin KÜÇÜK ve Seyhan İlçesi Sabancı Merkez Camii Uzman İmam-Hatibi Ömer ALTUNDAĞ’dan müteşekkil sınav komisyonunca ilimiz müftülüğünde 07/01/2021 tarihinde yapılan bitirme sınavı ile neticelenmiştir.

Kursumuza devam eden din görevlilerimiz, 3 yıl süreyle azim ve sebatla ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmişlerdir. Bitirme sınavına katılan din görevlilerimizin hepsi kursu başarıyla tamamlamışlardır.