Erzincan'da 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü Ziyareti

10 ocak çalışan gazeteciler günü ziyareti


Erzincan'da 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü Ziyareti

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Ziyareti

11.01.2021

İl Müftümüz Burhan Çakır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Erzican Gazeteciler Cemiyeti’ne bir ziyarette bulundu. 

İl Müftümüz Çakır, ziyaretinde basın-yayın faaliyetlerinin ve bu konuda basın çalışanlarının önemine işaret ederek, “Basın Mensupları, milletimiz adına gören, gözlemlerini kamuoyuna taşıyan, bunu yaparken de kendisinden, ailesinden fedakârlıkta bulunan, fedakâr olduğu kadar cesaret sahibi olan kişilerdir. Özgür ve tarafsız çalışan gazeteciler, bir toplum için bulunmaz velinimetlerdir. Toplumu bilgilendirme görevi yürüten tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar çalışmalarında başarılar dileriz.” Dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Erzincan İl Başkanı Muzaffer Koşan ise, müftülüğümüzün hizmetlerini yakından takip ettiklerini, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın özellikle Aile konusundaki gayretlerini takdir ettiklerini, kendilerinin de her hayırlı, başarılı çalışmayı topluma duyurmada, bilgilendirmede ellerinden gelen gayreti esirgemeyeceklerini söyleyerek, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Daha sonra, cemiyet çalışanlarına Başkanlığımız yayınlarından birer kitap ve karanfil takdimiyle ziyaret sona erdi.