Tekirdağ'da Ortaokul öğrencileri Arası şiir Ve Kompozisyon Yarışması ödül Töreni Yapıldı.

ortaokul öğrencileri arası şiir ve kompozisyon yarışması ödül töreni yapıldı.

2020 Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Tekirdağ ili genelinde İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birlikte düzenlenen “Ortaokul Öğrencileri Arası Şiir ve Kompozisyon Yarışması” ödül töreni Tekirdağ Valiliğinde gerçekleştirildi.

Ödül merasimine Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra İl Müftüsü İsmail İpek ve İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, yarışmada dereceye giren öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Mevlid-i Nebi Haftası teması olarak belirlenen “Peygamberimiz ve Çocuk” konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Valilik Toplantı Salonu’nda Tekirdağ Valisi, İl Müftüsü ve İl Milli Eğitim Müdürü tarafından takdim edildi.

Daha sonra dereceye giren öğrencilere şiirlerini ve kompozisyonlarını okutan Vali Yıldırım, başta öğrenciler olmak üzere ailelerini, öğretmenlerini ve okul idarecilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler

1. Emine Tanrıkulu (Ergene Veliköy imam Hatip Ortaokulu)

2. Hira Nur Akıl (Süleymanpaşa Özel idare Ortaokulu)

3. Eren Türkoğlu (Çorlu Gönüllü Hizmet Vakfi Aysel Abdullah Öğücü Ortaokulu)