Samsun'da Il Müftümüz Sn. Seyfullah çakır 17 Ilçe Gençlik Koordinatörleri Ile Online Toplantı Gerçekleştirildi.

il müftümüz sn. seyfullah çakır 17 ilçe gençlik koordinatörleri ile online toplantı gerçekleştirildi.

İl Müftümüz Sn. Seyfullah ÇAKIR başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Abdullah KILIÇ, İl gençlik koordinatörleri ve 17 ilçe gençlik koordinatörlerinin katılımıyla online toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda ilçelerde yürütülen gençlik faaliyetlerinde koordinatörlerin görevleri ve etkinlikleri, gençlere yönelik faaliyetlerin içeriği, gençlik merkezlerinde pandemi şartlarına uygun ve sonrasinda düzenlenebilecek etkinliklerin planlanması vb konular konuşuldu.