Eskisehir'de Mushafları Inceleme Ve Kıraat Kurulu üyeliğine Atanan Hacı Havva Camii Imam Hatibi Ferruh şen'e Uğurlama Programı

mushafları inceleme ve kıraat kurulu üyeliğine atanan hacı havva camii imam hatibi ferruh şen'e uğurlama programı

Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyeliğine atanan ilimiz Hacı Havva Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Ferruh ŞEN hocamıza İl Müftülüğümüz tarafından veda programı düzenlendi.

İl Müftülüğü makamında gerçekleşen programa Covid-19 tedbirleri kapsamında İl Müftü Yardımcıları katıldı.

Programda konuşan İl Müftüsü Bekir GEREK; “atamadan dolayı Eskişehir Müftülüğü teşkilatı olarak büyük memnuniyet duyduklarını belirterek bugüne kadar Kur'an ve cami hizmetlerine vermiş olduğu özverili ve başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Diyanet İşleri Başkanlığını ve müftülüğümüzü bugüne kadar en iyi şekilde temsil ettiğini vurgulayarak yeni görevinde başarılar diledi. İl Müftümüz Bekir GEREK, hocamıza hizmetlerinden dolayı şilt takdim etti ve dualarla yeni görevine uğurladı.