Sivas'ta Emekliye Ayrılan Müftü Yardımcısı Taşpınar Veda Etti

emekliye ayrılan müftü yardımcısı taşpınar veda etti


Sivas'ta Emekliye Ayrılan Müftü Yardımcısı Taşpınar Veda Etti

2015 yılından itibaren Sivas İl Müftü Yardımcısı olarak görev yapan İl Müftü Yardımcısı Dr. Halil Taşpınar emeklilik dilekçesini imzalayarak müftülük personeli ile vedalaştı.

Müftü Yardımcısı Taşpınar’ın emekliliği dolayısıyla İl Müftülüğü Toplantı Salonunda salgın tedbirlerine riayet edilerek veda programı düzenlendi. Programda konuşan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın çeşitli kademelerinde uzun yıllar fedakarca değerli görevleri ifa etmenin sonunda emeklilik bahtiyarlığına ermiş bulunan Müftü Yardımcımız Halil hocamıza bu vesileyle İl Müftülüğümüzde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, emeklilik hayatında Yüce Allah'dan sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.” ifadelerinde bulundu.

Daha sonra müftü yardımcıları ve müftülük personeli de söz alarak Taşpınar’a emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar diledi.

Konuşmaların ardından duygunlarını ifade eden Müftü Yardımcısı Taşpınar, “Allah’a hamdolsun 45 yıldır Diyanet camiasının çeşitli kademelerinde görev yaptım. Tabi minberin, mihrabın emekliliği olmaz ama resmi görevimiz burada sona erdi. Allah, bugünleri yaşamayı tüm görevlilerimize nasip etsin.” diye konuştu.

Müftü Akkuş, program sonunda hizmetlerinden dolayı Taşpınar’a plaket takdim etti.