Ardahan'da Ilmek Ilmek Iyilikler örüldü

ilmek ilmek iyilikler örüldü


Ardahan'da Ilmek Ilmek Iyilikler örüldü

Ardahan İl Müftülüğü “İlmek İlmek İyilik” projesi kapsamında Bursa İl Müftülüğü tarafından temin edilen kışlık giyim malzemelerini, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdı.

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü (KAGEM) koordinesinde ülke genelinde sürdürülen “İlmek İlmek İyilik” projesi kapsamında, Bursa İl Müftülüğünü ve Ardahan İl Müftülüğünü kardeş şehir olarak belirledi.

Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri tarafından “İlmek İlmek İyilik” projesi kapsamında temin edilen kışlık kıyafetler, Ardahan İl ve İlçelerinde çetin kış şartlarının yaşanması dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara gönderildi.

Ardahan İl Müftülüğümüz bünyesinde çalışan din görevlilerimiz tarafından oluşturulan “İnsani Yardım Ekibi” ilimizde yardıma muhtaç aileleri belirleyerek “İlmek İlmek İyilik” projesi kapsamında gönderilen kıyafetleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdı. İlmek ilmek dokunan iyilikler ihtiyaç sahibi vatandaşların gönüllerini ve bedenlerini ısıttı.

Ardahan İl Müftülüğü ve TDV Ardahan Şubesi olarak “İlmek İlmek İyilik” projesi kapsamında Bursa İl Müftülüğüne, TDV Bursa Kadın Aile ve Gençlik Hizmetlerine ve bu hayrın gerçekleşmesine vesile olan herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz.