Batman Il Müftülüğümüz Tarafından "hafızlık Ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları” Düzenlendi

batman il müftülüğümüz tarafından "hafızlık ve kur'an-ı kerim'i güzel okuma yarışmaları” düzenlendi

Batman İl Müftülüğümüz tarafından "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmaları” Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri genel müdürlüğü tarafından Yatılı Kur'an Kursu öğrencilerimiz arasında düzenlen "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması” Batman İl Müftümüz Turgut Erhan başkanlığında gerçekleştirildi.

Kız ve erkek öğrenciler için ayrı kategorilerde yapılan yarışmada il birincisi olan ögrencilerimiz, bölge yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

Erkek ögrenciler arası Hafızlık yarışma birincisi Fatih Erkek Yatılı  Kur'an Kursu öğrencisi Muhammed Yalçın,

Kız öğrenciler arasında yapılan Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda birinciliği Kozluk Tepecik Yatılı Kız Kur'an Kursu öğrencisi Aslı Yaşar elde etti.

Erkek ögrenciler arası Kur'an-ı Kerim’i güzel okuma yarışma birincisi Oduncular Sitesi yatılı Kur'an Kursu öğrencisi Muhammed Özmen oldu.

Yarışmaya dereceye girenlere İl Müftümüz Turgut Erhan, Müftü yardımcısı, Şube Müdürü ve Sınav komisyon üyeleri tarafından çeşitli ödüller takdim edildi.

Batman İl Müftümüz Turgut Erhan; ‘Kur'an-ı Kerim'e gönül veren tüm öğrencilerimize ve onları yetiştiren  hocalarına yürekten teşekkür ediyorum’’dedi.